Ilgın Ticaret Borsası  Fen Lisesi öğrencilerinin  bu dönem sonunda ilk mezunlarını verecek olmaları sebebiyle Borsamız tarafından  Konya Ticaret Odası Karatay Üniversitesi’ne gezi ve etkinlik programı düzenlendi. İlk mezunlarını  verecek olan Fen Lisemizin öğrencilerinin üniversiteyi daha yakından tanıyıp bilgi almak  amacıyla düzenlenen  etkinlik Ilgın Ticaret Borsası Fen Lisesi’nde Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi KOÇ ‘un katılımıyla başladı. KTO Karatay Üniversitesi’nde öğrencilerimizle  birlikte yenen yemekten sonrasında KTO Karatay Üniversitesi  tanıtımı yapıldı. Eğitim verilen sınıflar  ve laboratuvarlar öğrencilerimize gezdirildi. Bütün öğrencilerimize başarılar diler ,iyi bir gelecek temenni ederiz.