Borsamız tarafından 2015 yılında yaptırılıp 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılında eğitim hayatına başlayan Ilgın Ticaret Borsası Fen Lisesi ilk öğrencilerini mezun etti. 03/05/2019 tarihinde düzenlenen mezuniyet törenine Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi KOÇ ,Ilgın Ticaret Odası Başkanı Vehbi Özlen Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Mevlüt YALI , İlçemiz Daire Amirleri ve cok sayıda öğrenci velisi katıldı. Okul Müdürü Uğur KESKİN konuşmasında Fen Lisesinin yapımı ve eğitim faaliyetlerindeki maddi ve manevi desteklerinden dolayı Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi KOÇ’a teşekkür ederek plaket takdim etti. Başkan KOÇ yaptığı konuşmasında mezun olan öğrencilere vatanına, milletine ve ülkelerine faydalı birer evlat olmalarını temenni ederek başarılar diledi. Öğrencilere temsili mezuniyet diplomaları verildi. Sonrasında hep birlikte yenen yemek ile program sona erdi. Bütün öğrencilere bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar dileriz.