29.5.2020 - E - Satış Salonuna Gelen Toplam Ürün Sayısı: 0 Adet -Toplam Tonaj: 0 KG - 29.5.2020 Tarihli Günlük Bülten - Elektronik Satış Salonumuzda işlemler devam etmektedir.Satış sonunda bülten otomatik oluşacaktır.

TOBB NEFES KREDİSİ HAKKINDA BORSAMIZ YÖNETİM KURULU BAŞKANI LÜTFİ KOÇ’UN BASIN AÇIKLAMASI

28.4.2020

Üye işletmelerimizin finansman sorunlarının giderilmesine katkı sağlamak amacıyla birliğimiz tarafından geçmiş dönemlerde borsamızın da  katılımıyla başarılı bir  şekilde gerçekleştirilen Nefes Kredisi 27 Nisan 2020 tarihinde Denizbank ve Kredi Garanti Fonu ile birlikte  tekrar hayata geçirilmiştir.

Bu kapsamda Ilgın Ticaret Borsası Üyeleri  100.000 TL KGF destekli 2020 yılı sonuna kadar anapara ve faiz ödemesiz,2021 yılı 12 ay eşit taksitli toplam 20 ay vadeli  %  7,5 Faiz oranı ile Nefes Kredisi kullanabileceklerdir. Ilgın Ticaret Borsası olarak ihtiyaç duyan bütün üyelerimizin  taleplerini karşılamaya yetecek kadar finansman altyapısı tarafımızca sağlanmıştır. İlgili süreç  Borsamız ile Denizbank Ilgın Şube Müdürü Hüseyin CELEP ve Banka Yetkilileri arasında tamamlanmış olup borsamız üyeleri Nefes kredisinden yararlanabileceklerdir. Başvurular Denizbank Ilgın Şubesi tarafından alınacak olup bütün üyelerimize duyurulur.