17.4.2021 - E - Satış Salonuna Gelen Toplam Ürün Sayısı: 0 Adet -Toplam Tonaj: 0 KG - 17.4.2021 Tarihli Günlük Bülten - Elektronik Satış Salonumuzda işlemler devam etmektedir.Satış sonunda bülten otomatik oluşacaktır.

Paraf Kredi Kaerı Tedarik Zinciri Finansman Projesi

29.12.2020

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Halk Bankası arasında yapılan protokol ile Paraf Kredi Kartı Tedarik Zinciri Finansman Projesi hayata geçirilmiştir. Protokol ile ticari mal alım-satımlarında kolay finansman imkânı için işbirliğine gidilmiştir. Üyelerimiz protokol kapsamında Paraf Kredi Kartı ile yapacakları alımlarda 540 güne kadar vade ve finansal avantajlardan yararlanabilecek olup anlaşmalı mesleki birlik veya dernek üyesi satıcılar ise özel oranlarla ertesi gün ya da banka garantisiyle blokeli veya taksit vadelerinde tahsilatlarını gerçekleştirme imkânı elde edeceklerdir. Bu Kapsamda Borsamız İle Halk Bankası Ilgın Şubesi ile protokol imzalamıştır. İlgili protokol kapsamında Halk Bankası Oranları paylaşılmıştır.