3.12.2021 - E - Satış Salonuna Gelen Toplam Ürün Sayısı: 4 Adet -Toplam Tonaj: 23000 KG - 3.12.2021 Tarihli Günlük Bülten - Elektronik Satış Salonumuzda işlemler devam etmektedir.Satış sonunda bülten otomatik oluşacaktır.

Ilgın Ticaret Borsası'ndan Uzaktan Eğitime Destek İçin Tablet Bağışı

21.1.2021

TOBB tarafından başlatılan kampanya kapsamında her yıl ihtiyaç sahibi öğrencilere verilen eğitim yardımları pandemi nedeniyle bu yıl tablet bilgisayar olarak gerçekleştiriliyor.

Bu kapsamda Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi KOÇ ve Genel Sekreter Emrah SÜRÜCÜ Ilgın İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa KILIÇ ile birlikte İlçemiz Kaymakamı Aytekin YILMAZ'ı ziyaret ederek KÜÇÜK PARMAKLAR tablet dağıtım kampanyası hakkında bilgi verdi.

İlçemiz Kaymakamı Aytekin YILMAZ uzaktan eğitimin yapıldığı bu süreçte TOBB tarafından başlatılan tablet dağıtım kampanyasından dolayı Birliğimize ve ilave katkıları için Borsamıza teşekkürlerini iletti.

Sonrasında Borsamız Hizmet Binasında düzenlenen tablet teslim törenine Milli Eğitim Müdürü Mustafa KILIÇ ve Şube Müdürü Emrah KAYIMKAYA katıldı. Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi KOÇ ile Milli Eğitim Müdürü Mustafa KILIÇ tarafından İmzalanan protokolle tabletler Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edildi.

Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi KOÇ

“Birliğimiz öncülüğünde başlatılan “Küçük Parmaklar” tablet dağıtım kampanyası kapsamında Borsamıza gönderilen 55 adet tableti ve borsamız tarafından temini yapılan 13 tabletle birlikte toplam 68 tablet bilgisayarı şehrimizdeki ihtiyaç sahibi öğrencilerimize dağıtılmak üzere ilçemiz Milli Eğitim Müdürlüğümüze teslim ettik. Kurum olarak ilçemize kazandırdığımız Ilgın Ticaret Borsası Fen Lisesi gibi ,eğitim konusunda üzerimize ne düşüyorsa bu zamana kadar yaptık bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz. Salgın sürecinde tablet ya da bilgisayarları olmadığı için uzaktan eğitime katılma imkanı bulamayan öğrencilerimize tabletlerimizin hayırlı olmasını dileriz. Umarız bu süreç biran önce biter, öğrencilerimiz okullarına kavuşur ve yüz yüze eğitimlere başlar." temennilerinde bulundu.