25.5.2022 - E - Satış Salonuna Gelen Toplam Ürün Sayısı: 0 Adet -Toplam Tonaj: 0 KG - 25.5.2022 Tarihli Günlük Bülten - Elektronik Satış Salonumuzda işlemler devam etmektedir.Satış sonunda bülten otomatik oluşacaktır.

Ilgın İlçe Müftülüğü Ziyaretimiz

22.8.2021

Ilgın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanımız Lütfi KOÇ, ile Ilgın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Vehbi ÖZLEN Ilgın Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Selahattin CAN, Ilgın İlçesi Süt Üreticileri Birliği Başkanı Serdal ÜNAL ve Ilgın Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mevlüt YALI Muş İl Müftü Yardımcığı görevinden Ilgın Müftülüğü’ ne atanan İbrahim GÜNEŞ ‘ i ziyaret ettiler. Sayın Ilgın Müftümüz İbrahim GÜNEŞ’e yeni vazifesinin hayırlı olması temennisi ile başarılar dileriz.